Over Style for You

Style for you is een jong en snel groeiend bedrijf en helpt/ondersteunt de retailer bij het:

  • aantrekken van consumenten
  • versterken van de klantenbinding
  • motiveren van medewerkers
  • vergroten van de vakkennis van je team
  • verhogen van de omzet

Astrid, het gezicht achter Style for You, kent de ins en outs van de modebranche op haar duimpje. Ze is voor diverse kledingzaken werkzaam geweest waar zij de in- en verkoop verzorgde, styling van de winkel en meehielp met bedenken en invullen van allerlei activiteiten zoals onder andere het organiseren van modeshows. Met haar kennis en knowhow kan zij medewerkers en (potentiële) klanten enthousiasmeren, motiveren en adviseren. Na de oprichting van haar bedrijf Style for You heeft Astrid de afgelopen jaren niet alleen veel met de consument gewerkt maar ook met ondernemers  en medewerkers van kledingwinkels.

 

Astrid: “Ik heb heel veel affiniteit met de detailhandel, waar ik al ruim 20 jaar in werkzaam ben en waarvan de laatste 8 jaar in de kledingbranche. De detailhandel is dynamisch, veelzijdig en creatief en daar hou ik van! Mijn uitdaging is om een ‘win-win’ te realiseren tussen de consument, de medewerkers en de kledingwinkel/ondernemer, zodat alle partijen er beter van worden. Door mijn kennis te delen, kan ik de ondernemer en medewerkers van kledingwinkels helpen om het beste uit zichzelf te halen zodat de consument nog beter geholpen kan worden en kiest voor jou.”

Missie:
Nederland laten stralen!

Visie:

Met kwalitatief hoogwaardige, inspirerende en plezierige trainingen en concepten, ondernemers en medewerkers van kledingwinkels, helpen aan beproefde inzichten, vaardigheden en praktijkgerichte handvatten die onmiddellijk leiden naar meer resultaat = klanten en omzet.

4 kansen om je omzet te verhogen:

1. Training: Online en live; ‘Maak TOP kledingstylistes van je medewerkers’
2. Styling-Experience werkt!
3. Stijlroadshow: echte publiekstrekker!
4. Abonnement op kledingstyliste.nl: online zichtbaarheid

Style for You heeft de volgende concepten ontwikkeld:

Training: ‘Maak TOP kledingstylistes van je medewerkers’

responsive-styleforyou-pakket-3dschaduwDeze training heeft onder andere als doel de medewerkers te motiveren, vakkennis op te frissen, zelfvertrouwen te vergroten. Hierdoor gaat de gemiddelde besteding omhoog, trek je meer klanten aan en versterk je de band met de klanten.
Deze training is zowel live in de winkel als online (altijd beschikbaar en te volgen) beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de training

Stijlroadshow

caravan en winkelDe Stijlroadshow wordt ingezet voor het winkelend publiek, voor de winkel of in winkelcentra. Met speedstylingsessies geven de ‘stylistes on the road’ praktische tips & tricks over kleur, kleding- en stijl, waarmee de klant gelijk aan de slag kan.

De consument wil graag persoonlijke aandacht, wil weten waar ze bij de aanschaf van kleding op moeten letten zodat miskopen voorkomen kunnen worden. Na de speedstylingsessie voelen ze zich veel zelfverzekerder en gaan met een big smile shoppen. En dat is uiteindelijk het doel, de consument blij en de kledingwinkel blij, een echte win-winsituatie!  De adviezen zijn voor zowel dames als heren.

>> Klik hier voor meer informatie over de stijlroadshow

Kledingstyliste.nl

Deze website is speciaal gemaakt voor de consument EN voor de offline kledingwinkels, om online meer exposure te verkrijgen! De lookbooks vormen een aanvulling voor de offline en online winkels. Met deze website wordt een koppeling gemaakt tussen offline en online.

Kledingstyliste.nl is opgezet om de consument te inspireren en te helpen bij het kiezen van de juiste kleding! Ervaring en onderzoek leert dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet. Het aanbod van kleding en accessoires is zo groot! Met de lookbooks wordt het grote aanbod gefilterd zodat de consument kan kiezen wat hij/zij mooi vindt.
Verder is het doel van de website om de consument bewuster te maken van zijn/haar uiterlijk. Want teveel mensen verbergen zich in hun kleding, zijn niet zichtbaar op de werkvloer, hebben moeite met hun lichaam of weinig zelfvertrouwen. Door kleding/kleuren en de kledingstijl te dragen die bij hun persoonlijkheid past, kom je krachtiger en zelfverzekerder over!

Homepagekledingstylistenl>> Klik hier voor meer informatie over de Kledingstyliste.nl

Styling Experience

Een doeltreffende manier om  (potentiële) klanten te laten zien wat zij met de kleding in de winkel kunnen doen. Welke combinatie mogelijkheden zijn er, wat past het beste bij het figuur van de klant; het geven van persoonlijk kledingadvies aan klanten door een professionele styliste(s) in de winkel, in samenwerking met de medewerkers! Een TOP dag gegarandeerd!

styling-experience

>> Klik hier voor meer informatie over de Styling Experience