Over Style for You

Mijn MISSIE: Nederland laten stralen!

Astrid is al ruim 25 jaar werkzaam in de ‘retail’ waarvan de laatste 13 jaar in de fashion.

Ze heeft duizenden klanten blij mogen maken op de winkelvloer in de verkoop. Daarnaast modeshows georganiseerd, visual merchandising, inkoop, trainen van verkoopteams op de winkelvloer, werkzoekenden omgeschoold tot modeprofessionals, alles even gaaf om te doen!

Met ingang van 1 februari 2020 is Astrid agent geworden van Y-CONIC, een heel gaaf nieuw fashion merk in o.a. ‘easymovequality’ kleding voor de vrouw ook wel ‘travelstof’ genoemd.
Kenmerken: Mooie kwaliteit (polyamide/elasthan) in verschillende diktes, goede pasvorm, modisch, compleet en zeker niet onbelangrijk heel goed en commercieel geprijsd! Verder helpt Astrid mee met het bedenken en ontwerpen van de collecties!
Daarmee kan ze haar jarenlange ervaring kwijt zodat de collectie voor iedere vrouw wat wils heeft en ze daarin kunnen stralen!
Dit merk is een mooie aanvulling voor iedere winkel omdat de collectie bestaat uit toffe basics met daarbij ieder seizoen gave ‘eyecatchers’.

Daarnaast is Astrid subagent van het body- en shapewear merk NO-MI waar ze zelf enorm fan van is. Een mooie aanvulling op de kleding en een fantastisch bijverkoop artikel voor iedere kledingwinkel!

Sinds 1 augustus 2021 is Astrid ook agent van het Nederlandse merk Cluca Fashion.
Dit merk is ook een korte termijn fashion label die mooie samengestelde collecties heeft in viscose, katoen, linnen materialen en ook in het winterseizoen mooie breisels. Aangevuld met mooie tassen in suede en leer en mooie sjaals.

Wil je meer weten over de collecties van Y-Conic, Cluco Fashion en/of NO-MI?

Astrid kun je bereiken op:
Mobiel 06-51968121
Email info@styleforyou.nl