Stijlroadshow

De Stijlroadshow is een echte publiekstrekker met STOPKRACHT

De Stylistes on the Road lanceerden de Stijlroadshow, een uniek concept waarbij zij door het land trekken om speedstylingsessies te geven. Iedere klant krijgt de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen met hun adviezen. De stylistes benaderen alles vanuit de positieve kant en zo worden juist de pluspunten van de klant belicht!

Bij Label by Label in Voorschoten

 

Reacti39a27618f1dc54b80987c6706135e6b7_XL (1)e van ondernemer Peter van der Boon van Label by Label, Voorschoten: “Wij huren Astrid met de Stijlroadshow al voor de tweede maal in. De Stijlroadshow sluit perfect aan bij het concept funshoppen: de klanten een beleving, een gevoel meegeven. Dat heeft een grote toegevoegde waarde. Met name de dynamiek, de blije klanten en natuurlijk de extra omzet die wordt gemaakt zijn aanleiding om voor de tweede keer de Stijlroadshow in te huren.”

 

Speedstylingsessies

In korte tijd worden waardevolle tips gegeven waar de klant direct mee aan de slag kan en kan gaan shoppen in jouw winkel.
Astrid: “Iedereen wil er goed uit zien, maar helaas zijn er maar weinig mensen echt tevreden over hun lichaam. Er goed gekleed uitzien heeft niets te maken met de kledingmaat. In elke maat kun je er, met de juiste kleding, fantastisch uitzien! Daar helpen wij graag bij!”

 

saskia hoogenbosch

Reactie van onderneemster Saskia Hoogenbosch van Shoebox, Beilen en Meppel: “Het was een super geslaagde dag. Astrid en Astrid hebben met hun enthousiasme veel klanten getrokken en positief bij gedragen aan de verkoop. Veel lovende reacties van klanten gekregen en ook voor het verkoopteam was het erg stimulerend! Dames, bedankt en zeker tot een volgende boeking!”

Stijlroadshow inhuren

De Stylistes on the Road kunnen ingehuurd worden voor het geven van speedstylingsessies exclusief voor jouw kledingwinkel, in winkelcentra of op events.
Zowel vrouwen als mannen vinden het super leuk om tips en tricks van de stylistes te ontvangen en geholpen te worden met hun kledingdilemma’s.
Iedere klant  ontvangt een kleurenstrippenkaart die hij of zij als handvat kan gebruiken bij het kopen van kleding. Uiteraard gebruiken de stylistes de kleding en accessoires uit de winkel.
Vul onderstaand aanvraagformulier in met je wensen en wij sturen binnen 48 uur een reactie terug of bel met Astrid Toussaint 06-51968121.

 

Reactie van Marja Koornneef: onderneemster Dikkenberg Mode (De Lier, Vlaardingen en Berkel en Rodenrijs) “Het was een superStijlroadshow Dikkenberg Modeleuke Styling-Experience dag! Astrid heeft de klanten en de medewerkers aangestoken met haar enthousiasme en de manier van ‘aankleden’ en verkopen. De Stijlroadshow, die we bij ons filiaal in Vlaardingen hadden, trok de aandacht op een andere manier die ook super inspirerend was voor de klanten. Wij hebben 2 topdagen gehad met Style for You! Gelukkig hebben we er nog 1 te gaan! We gaan een leuk Family Event organiseren in ons filiaal in De Lier. Daar zal Astrid ook weer bij aanwezig zijn! Leuk!” 

 

 

599886_560307573995313_2047758762_n

Reactie van onderneemster Maggy Hopman van Maggy’s Mode, Bunschoten-Spakenburg:
“Wij hebben de Stijlroadshow uitgenodigd op ons event ‘combineren kun je leren’. De gekke caravan voor de deur, de dynamiek van spiegels, rekken en kledingstukken en dan ook nog de kennis en persoonlijkheid van Astrid (en haar collega) maakten het geheel tot een dynamische happening….een echte aanrader dus!”

 

Wij helpen graag bij het aantrekken van klanten
Lees hier meer referenties en foto impressies.

Flavourites

 

Natascha Kloosterman van Flavourites:
“Astrid is een echte aanpakker die met veel enthousiasme op ons webshopevent Flavourites Live! tientallen bezoeksters heeft voorzien van een persoonlijk stylingadvies. Astrid haalt ‘t beste uit de mensen naar boven en laat ze stralen! Ook online voorzag Astrid onze bezoekers van slimme kledingadviezen. In het online shopping magazine Flavourzine.nl gaf Astrid inspirerende stylingtips voor diverse figuurtypes. De items die Astrid liet zien kon je direct online shoppen. Ideaal toch?”

Extra mogelijkheden:

    • Coupons uitdelen aan de klanten die bij de Stijlroadshow een speedstylingsessie hebben gehad, zodat ze die gelijk in de winkel kunnen verzilveren. Dit zorgt voor extra traffic en verkoop in de winkel.
    • De klanten na aankoop van kleding in de winkel (boven maximaal bedrag) een sjaal cadeau geven. Ook dit kunnen wij verzorgen voor je.
    • Wil je meer referenties en foto’s bekijken? Klik hier.

In samenwerking met jouw medewerkers zorgen de stylistes ervoor dat de klanten extra persoonlijke aandacht krijgen en SHOPPEN een echte belevenis wordt!

Onderstaand filmpje is opgenomen in opdracht van Omroep West in de rubriek hip & trendy in het tv programma Frits!

Onderstaand filmpje is gemaakt door Mercuri international, zij verzorgen verkooptrainingen en de stijlroadshow heeft ingezet als extra bonus naar hun klanten.

pijlbenedenpaars

sfy-usp

Naam: Astrid Toussaint
Bedrijf: Style for You
Telefoon: +316 51968121
Email: info@styleforyou.nl

GRATIS ADVIESGESPREK OF INFORMATIE AANVRAGEN

Ja ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden voor mijn winkel.