Referenties en reacties op de training &

stijlroadshow van ondernemers en medewerkers

 

Hoofd-Agnes-2

“Mijn ervaring betreft deze cursus is enorm positief. Ik zou collega’s  en ondernemers dit echt aanbevelen, het is een juiste investering in je personeel en daardoor voor de zaak. De kennis wordt weer op gefrist, je team gemotiveerd, het geeft een enorme boost en zelfvertrouwen. Je kijkt nog beter naar de klant, dit komt door de heldere uitleg over kleuren en figuurtypes. Je kan nog meer persoonlijke aandacht geven. Ook wordt je gemotiveerd om na te denken waarom mensen naar jouw winkel moeten komen, denk aan acties enz. Het stukje materiaalkennis is ook altijd goed, wij weten het wel, maar het wordt weer opgefrist.”
Agnes Kramer

 

Hoofd-YvonneYvonne Stoer: “Ik ben bewuster bezig met de lichaamsvormen van mensen en de kleuren die bij mensen passen. Dit geeft ook meer professionaliteit in het verkopen.”
Yvonne Stoer

 

 

 

 

Hoofd-Wilma“Een training die ik zeker aan kan bevelen. Met deze training heb ik veel inspiratie opgedaan. Een helder verhaal met lichtpunten. Met mijn jarenlange ervaring heb ik toch weer dingen eruit gehaald wat betreft de vormen van vrouwen en hoe die te kleden.

In de praktijk toch kleinere mensen gelijk een lang vest verkocht. Wanneer je het goed weet te brengen en laat zien, ook door zelf te dragen, zijn klanten te overtuigen. Wat betreft de kleuranalyse was ik sceptisch, maar ook hier heb ik goede tips gekregen en laat het zien aan de klant. De kleurenstrippenkaarten liggen bij de paskamers en zo heb je weer een aanknopingspunt voor een geslaagde verkoop.Was inspirerend. Ik zou zeggen DOEN!”
Wilma Etten

 

Hoofd-Jeannet-3Ten eerste mijn complimenten aan de trainers, Astrid en Astrid over hun enthousiaste manier van cursus geven.
Je wordt geprikkeld door hun manier van vertellen , over het hoe en wat op de werkvloer.
Waar ik persoonlijk iets aan had zijn de figuuranalyses, wat trek je deze mensen absoluut wel en niet aan.
De kleurenkaarten zijn ook interessant en leuk om te zien wat echt wel en absoluut niet bij iemand past.
En klanten voor je winnen , interesse tonen , meeleven , ambassadeurs maken zoals jullie dat in de cursus noemen. Kortom een training die je MOET volgen.”
Jeannet Oldenkamp

 

Maxime: “Leerzaam op het gebied van kleuren kunnen matchen bij verschillende kleurtypes. Dit kan goed gebruikt worden bij het samenstellen van een outfit voor de klanten. Dit kan voor de klanten net dat puntje zijn om terug te BLIJVEN komen. Zo komen wij als verkopers en verkoopsters professioneler over en dit kan positief uitpakken op het gebied van meer omzet kunnen genereren.
Hetzelfde geldt voor de verschillende figuurvormen bij de vrouwen, zo kunnen wij extra inspelen met goed passende kledingstukken om zo juist ‘die’ punten te accentueren waardoor de klanten meer zelfvertrouwen krijgen en zich stukken beter gaan voelen.
Daar doen we het als verkoopteam natuurlijk voor, dat onze klanten en aanstaande klanten met een goed gevoel  onze winkel verlaten en terug blijven komen voor een goed, professioneel en eerlijk advies.”  

 

Reactie Willy Stubbe, Assistent Verkoopleidster, bij Westen Fashion Mall in Musselkanaal:
Ook wij van Westen Fashion Mall hebben met ons team een inspirerende ervaring opgedaan over kleur en figuurtypen. Mede door deze training, kunnen wij onze klanten nog meer professioneel advies geven. Bedankt Astrid, wij hebben genoten van jouw manier van training geven zoals het in de praktijk gaat!!

 

 

Reactie van Marry, onderneemster, Lintri Mode, Huizen:
“Ik las via mijn inkoop organisatie over Style for jou… De beslissing was er snel en al gauw stond er een afspraak gepland. Astrid het was een geweldige ochtend met veel lesstof en leerdoelen. Wij hebben weer een knipoog met en naar nieuwe feiten, want in ons vak is er altijd veel te leren. Astrid bedankt voor je bruisende manier van les geven.”

 

 

Reactie van medewerksters van Pleunis Mode, Nederweert:Pleunis-mode
Het was een inspirerende ochtend, het werd zeer leuk gebracht. Vooral d.m.v voorbeelden en eigen inbreng van ervaringen. Een luisterend oor naar onze ervaringen en vragen waar jullie op inspeelde.Vooral de tips en kennis over figuurtype ‘aardbei’, heb ik veel aan gehad. Dezelfde week nog toegepast bij klant. Ze wilde een jas. Ik koos voor een mooie zwarte wollen jas, gerend van onder. Ze deed hem aan en stond met grote ogen te kijken, WAUW !!!!! De hele aardbei was weg en haar figuur was weer helemaal in balans, het was geweldig. Deze kocht ze meteen. Geweldig hè !!Ook over kleur heb ik veel geleerd. Merk dat ik beter kan inspelen op de mensen in hun kleurkeuze. Maak er ook veel gebruik van. Hartelijk bedankt voor jullie inzet. Groetjes Helma Neijnens.” 

“Het was een leuke, interessante morgen, enthousiast gebracht, waardoor je wel weer geprikkeld wordt. Goed ingespeeld op vragen, en veel nuttige tips, die je in praktijk kunt brengen. Kortom, een heel positieve ervaring. Groetjes Riny.”

 

Reactie ondernemersechtpaar Kasteel Mode, Oldenzaal:
Andrea: “Astrid, heel hartelijk dank voor jouw wervelende, inspirerende training!! Het was top!”
Jeroen: “Een top trainer aan de gang met een top team van verkoopsters!”
Reacties van medewerkers Kasteelmode:
Ingeborg: “Wij hebben een super leuk en informatieve ochtend gehad bij Kasteel Mode, erg bedankt Astrid, hier kan ik zeker mee verder!”
Hermine: “Het was super!”

 

                                            Reactie van Lilian de Rooij, Floormanager Lilian Fashion by LEF, Wateringen:
Lilian-de-Rooij“De tijden in de mode zijn veranderd. De klant is van veel al op de hoogte voordat ze de winkel in komt. Ze is kritisch en weet precies wat ze wil. Wij vinden het heel belangrijk dat de klant op de juiste manier geholpen word en blij de winkel uitgaat. Want een blije klant is de beste reclame die je als winkel kunt hebben. Om de klant nog beter te kunnen helpen hebben we een training bij Astrid gevolgd. Mede door Astrid haar eigen ervaring in de damesmode weet ze precies waar het verschil gemaakt kan worden. Wij vonden het heel leerzam! Na de training zijn we weer extra gemotiveerd om de klanten met de opgedane kennis te helpen en inspireren.”

 

Reacties Stijlroadshow

foto marielleReactie van ondernemer Marielle Schrama van Lilian Fashion by Lef, Wateringen:

Wij vonden het een fantastische dag. Naar mijn mening werden de adviezen van de Stijlroadshow stylistes erg op prijs gesteld en ging (bijna) iedereen er gelijk mee aan de slag in de winkel. Ik had ook de indruk dat de klanten er speciaal voor kwamen en ik heb gehoord dat de ‘Stijlroadshow’ caravan ook flink aandacht heeft getrokken en klanten nieuwsgierig heeft gemaakt waardoor ze naar binnen kwamen. Dit werkte echt als een magneet en bracht ook potentiële klanten binnen. Het bracht veel drukte en leven in de winkel.
Door het slechte weer stonden jullie en ik heb het idee dat daardoor de drempel voor andere klanten misschien nog iets lager was om jullie of ons aan te spreken en ook om een speedstylingsessie  te vragen. Nu konden de klanten eerst even aankijken hoe het ging. Ik vond het als ondernemer zeker de moeite waard, het heeft beslist klanten en aandacht getrokken en de verkopen gestimuleerd en het lijkt me zeker leuk om dit nog eens te doen.”

Reactie van ondernemer Peter van der Boon van Label by Label, Voorschoten:

“Wij huren Astrid met de Stijlroadshow voor de tweede maal in. De Stijlroadshow sluit perfect aan bij het concept funshoppen: de klanten een beleving, een gevoel meegeven. Dat heeft een grote toegevoegde waarde. Met name de dynamiek, de blije klanten en natuurlijk de extra omzet die wordt gemaakt zijn aanleiding om voor de tweede keer de Stijlroadshow in te huren.”

 

 


Reactie van onderneemster Saskia Hoogenbosch van Shoebox, Beilen en Meppel:
“Het was een super geslaagde dag. Astrid en Astrid hebben met hun enthousiasme veel klanten getrokken en positief bij gedragen aan de verkoop. Veel lovende reacties van klanten gekregen en ook voor het verkoopteam was het erg stimulerend! Dames, bedankt en zeker tot een volgende boeking!”

 

Reactie van Marja Koornneef: onderneemster Dikkenberg Mode (De Lier, Vlaardingen en Berkel en Rodenrijs)
“Het was een superleuke Styling Experience dag! Astrid heeft de klanten en de medewerkers aangestoken met haar enthousiasme en de manier van ‘aankleden’ en verkopen. De Stijlroadshow, die we bij ons filiaal in Vlaardingen hadden, trok de aandacht op een andere manier die ook super inspirerend was voor de klanten. Wij hebben 2 topdagen gehad met Style for You! Gelukkig hebben we er nog 1 te gaan! We gaan een leuk Family Event organiseren in ons filiaal in De Lier. Daar zal Astrid ook weer bij aanwezig zijn! Leuk!”

 

Reactie van onderneemster Maggy Hopman van Maggy’s Mode, Bunschoten-Spakenburg:
“Wij hebben de stijlroadshow uitgenodigd op ons event “combineren kun je leren”. De gekke caravan voor de deur, de dynamiek van spiegels, rekken en kledingstukken en dan ook nog de kennis en persoonlijkheid van Astrid (en haar collega) maakten het geheel tot een dynamische happening….een echte aanrader dus!”